jobba jobba jobba & jobba

jobbade 10.5 timma idag. ont i fötterna, jag lovar!

och jusste, jag jobbade i fiskvagnen i min dröm ( räcker tydligen inte bara att jobba på dagen ) och så fick man komma in i fiskvagnen och handla. då kom det in en kille som tog upp en speciell kniv vi har där, som är taggig och grejig. då sa jag " lägg ner den där, den är läskig " och då sprang han runt och skärde på alla. gjorde så jävla ont. och sen så slängde jag ut han, och då letade han upp mig, och försökte döda mig. sen råkade han åka i sjön med bilen, men klarade sig, så han fortsatte sin jakt efter mig, men han hittade mig inte. men gissa vem roucco anställer sen om inte han  ? nej usch, det var hemskt. var rädd för den där jävla kniven i morse till och med, haha :)


den till vänster, så jävla läskig

och nu var det dags att börja jobba

jobbade för första gången på sommarlovet, och jag är helt slut, bokstavligt talat. 09.00-19.00. tro mig, det tar på krafterna. jobb imorgon också, och då ska jag lära mig och filea :)

som en helt vanlig solig dag, låg jag och maria och solade. jag låg och smsade med eric seger, och skulle skämta och säga att vi skulle komma till som på skansen. skämt... från början ja. jag ringde martina och hon var helt på mitt förslag att dra dit, varför inte liksom. så vi tog 14.36 tåget upp, åt mat och sedan vidare mot skansen. gick runt och kollade på djuren, umgicks med folket där och hade det allmänt mysigt. verkligen jättekul var det :) efter det, när vi gick ut från skansen så stod det en kille i dörröppningen och delade ut fri entre till gröna lund, så då passade vi på att dra dit och åka insane. sagt som gjort, eller vad man säger! :D haha. impuls dagen!

OCH INTE NOG MED DET, vi såg världens världens världens snyggaste kille. kunde inte släppa blicken från honom under hela allsången, och inte nog med det. gissa vem som ställer sig bakom oss i gröna lund kön :o jo just precis,  VÄRLDENS SNYGGASTE KILLE. jag är kär....


funderar på att åka dit en gång till i sommar.
det är så mysigt!