Onsdag 8onde augusti

På måndagen dagen efter vi slirat runt på trädgården så åkte jag hem till trosa för att jobba natt två nätter. Åkte tillbaka till stockholm på onsdagen (ett jäkla farande och flängande till stockholm minst sagt) för att dra till gröna lund tillsammans med virre & kolla på Goo goo dolls! Men alltså så mycket nostalgi, eller åtminstone dom två låtarna man kände igen. Bland det mysigaste som finns att stå och kramas på konsert alltså. Sen drog vi tillbaka in till stan till ett ställe som heter Eat och drack bärs. Kalasfin onsdag! ( Varnar för pussiga bilder eftersom en är så löjlig och kär) 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag 5e augusti

Gick av natten på söndag morgon och efter några timmars sömn tog jag mig upp till stockholm för att möta upp mina Nya zeeland tjejer! Har alltid så jäkla roligt med dom alltså. 
Vi köpte med oss sushi och slog oss ner vid en skolgård där vi poppa skumpa och hade det svingöttigt. När vi var lagom luriga drog vi till trädgårn där vi avslutade dagen (en jäkla bra sådan). 
Vill ni höra bästa också? I början på oktober drar jag till amsterdam med dessa tjejer!!! Livet va. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

2a-4e augusti

Brassade av en massa jobbnätter i början på augusti vilket är precis hur jag gillar det. Det är liksom bara att köra på när man har flowet uppe. Gick på torsdagen och drog av tre nätter och mina vakna timmar spenderade jag med min älskade Jensa. Hon visade mig ett nytt mysigt badställe och en kväll åt vi tacos och myste framför tvn. Hann gosa med en rågullig valp också! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)