Måndag 7de maj, min 25års dag


(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Herregud, känns helt skevt att man fyllt 25? Men i måndags (tydligen kl 21.52 fick jag reda på samma dag) så fyllde man minsann 25 barre. Inte klokt i alla fall. Började dagen med att jobba 8-13 på ängsgården och sen hem och väcka en mamma som jobbat natt, för att dra och käka lunch. 
På kvällen drog jag, papi, bror, emeliy och anthony till ankaret och åt middag i den härliga kvällssolen. Väldigt mysigt. 
Sen hem och vila någon timma eftersom det vankades nattjobb. Firandet sparar vi till helgen då det vankas malmö/köpenhamn med mina tjejor. Så jag längtar!

En perfekt söndag i maj

(null)
(null) (null)
(null)
(null)
(null)
Jag älskar verkligen trosa på sommaren. Går liksom bara runt och myser och tycker att allting är fint och mysigt och härligt. Kolla liksom! 

Började morgonen med att jobba 7-11 på hemtjänsten och sen mötte jag upp jossie & nattis för lunch nere på lasses i det ashärliga sommarvädret. Njöt till max. Väl på väg hem stötte jag på hela familjen auru så då hakade jag på ner till hamnen och mös med dom innan jag drog tillbaka till hemtjänsten för ett kvällspass. 

Lördag 5 maj

(null)
(null)
(null)
(null)
Upp och hoppa skapligt (eller skapligt efter att ha jobbat natt) för att dra iväg och fira lillfisen som fyllt 2 år? Det är faktiskt helt galet ändå. Otroligt mysigt men tyvärr inte alltför långvarigt då det vankades kvällsjobb på hemtjänsten. När jag bockat av det var det raka vägen hem till jossie för mys med fina tjejerna!! Mysfaktorn på max.