Söndag - tisdag i stockholm

Drog av ett kvällspass på ängsgården innan jag satte kurs mot stockholm och virre eftersom han dagen efter fyllde 29 år. 

Så på måndag morgonen styrde jag frukost som vi avnjöt i sängen (sången uteblev dock hehe). Senare hade jag bokat in escape room som var såååå kul men så oerhört svårt. Tyvärr så lyckades vi inte helt fullt men var så nära på att klara det. Svinstörigt. Men inte hängde vi läpp för det inte. Istället drog vi och åt middag och avslutade därefter kvällen på biljardpalatset med öl, biljard och gött folk. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Tisdagförmiddagen spenderades i stockholm tillsammans med jenny vid vattnet. Vi tog med oss lite picknick och tog en promenad till hornbergstrand och satt vid vattnet och hade det trevligt. Så himla påtagligt sommar övergått till höst. Tidigare under sommaren hängde vi på samma badställe som då kryyyyllade med glada badande människor men denna dag var det alldeles öde. Nåväl. Efter ett tag joinade joanna och victor oss. Mys. Sen behövde jag tråkigt nog åka hem till trosa igen eftersom det vankades nattjobb i vanlig ordning. 

(null)
(null)


Kommentera här: