Walla walla

Haha, har på känn att den här kvällen kommer förstöra min framtid. Jag bara har det på känn, men inget kan stoppa mig. Pappis tyckte att jag & han skulle sitta hemma när jag sa att jag skulle dricka, och då började dom med pratet att dom verkligen verkligen litade på mig nu, och att dom skulle bli såååååå besvikna och blablabla. En sak som är säkert, jag tänker inte ha tråkigt på deras bekostnad. Eller, säger man så ? :o
Iallafall, tiden tickar på. Vid 6 ska vi befinna oss hos simon, och sedan rullar vi vidare, och sen kanke mot hamnen? Ingenting är bestämt iallafall, så vi får se vart vi slutar. Det kommer iallafall bli en toppen kväll har jag besämt.


Pusss o hej tjadå <3

Godmorgon, nu är det dags

Mardrömsstart på dagen, det finns ingen god frukost? Vad är det frågan om ? Jag som hade tänkt mig värsta nobel frukosten, men det ser det inte ut att bli. Jäkla mamma & pappa. Men desto bättre är att jag & pappa nydligen var förbi fiskvagnen och hämtade hummer och handskaladeräkor :D hihi, dem lovade mig hummer eftersom jag aldrig i mitt liv ätit det, så jag tyckte nämligen det var dags nu.
Sedan måste jag konstatera att jag är en av världens tråkigaste människor just nu. Jag känner mig inte ett dugg pepp inför nyår och allt det där, för jag fattar inte grejen ? Visst, klart det är kanon kul och det där, men ja. Men det är ju på sätt & vis himla bra, men tanke på att om man har för höga förväntningar så brukar det alltid brista liksom :) Så då slipper jag därmed få dom krossade.
Fast, det kommer som jag iallafall tror, bli super ikväll :D Vill inte skriva något ännu, eftersom det inte är helthelt bestämt, men har en del bra planer iallafall, så det kan inte sluta på tok! Tror jag inte iallafall.

Men nej, nu ska jag ner och kika om jag hittar något ätbart där nere. Pusssssssss