Lördag 9onde juni

Kom hem vid midnatt på fredagen och gick raka vägen och la oss. Hade nämligen tackat ja till ett morgonpass på hemtjänsten men jonte hade knappt vaknat förrän jag var hemma igen.

Dagen till ära var det trosa marknad som jag inte kan minnas senast jag var på eftersom jag alltid lyckas jobba. Så vi kilade ner ett tag men tröttnade ganska snabbt. På kvällen var det bakside & grillhäng hos jossie & hanna innan vi tillslut drog ner på tullen och hade en hejdundrande kväll. Så jäkla trevligt att träffa så många gamla godingar som man inte träffat på så länge. Riktigt lyckad kväll. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

LONDON babyyyy

Vi hade liiite roligare än planerat på måndagen och blev kvar i stockholm över natten. Upp skapligt för att ta tåget hem eftersom vi skulle till london senare på kvällen och väskan fortfarande stod opackad (samt resväskan från bulgarien helt ouppackad..) 

Senare på kvällen tog vi i alla fall flyget till london för att hänga där i några dagar, bland annat för att träffa andy som vi bodde med i queenstown. Så himla fantastiskt hur vägarna åter kan korsas.

Vi hade helt fantastiska dagar som innehöll timmaaaar på primark (för min del i alla fall), öl i solen, häng i camden, träffade ivan från kiwi experience, såg det där palatset vad det nu heter hehe, kollade bio och mycket mer! Så mycket lycka!!! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Måndag 4e juni

Efter lite komplikationer såsom försenat flyg så landade vi slutligen på svensk mark mitt i natten från söndag-måndag. Men inte hängde jag läpp för det för jag skulle nämligen äntligen få träffa jonte för första gången sen han kommit hem (eftersom han fortsatte resa att par månader längre än mig) 

Så tidigt på måndagen så tog jag tåget upp till stockholm för att möta upp honom och hans bästa kompis karl. Vi köpte med oss lunch, cider & öl och slog oss ner i en mysigpark (parkhäng är min nya favvo). Efter ett par timmar fick vi förstärkning av jenny & victor och hängde kvar där ett tag innan vi bestämde oss för att dra och spela bowling. Svintrevligt. Sen fortsatte kvällen i samma härliga spår och vi gick till någon annan bar och sedan vidare till biljardpalatset (tror jag det heter hehe, oviktigt ändå). Svintrevlig dag & kväll! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)