Mamma & dotter resa för tredje året i rad

2014 så åkte jag och mamma till Grekland i slutet på juni och hade värsta mysiga och härliga sol & bad semestern. Jag hade kommit hem från Australien i slutet på maj och efter 7 månader isär så fanns det mycket tid att ta ikapp.

2015 åkte vi till London och shoppade järnet. Eller mest jag. Mamma kan hejda sig, det kan inte jag. London gör mig alldeles tokig minst sagt. Men vi gick även på museum, winter wonderland, drack vin, åt god mat och bah trivdes asamegamycket i varandras sällskap. & London var alldeles juligt och tokhärligt.

Och imorgon åker vi till Turkiet, bara jag och min älskade mamma. Men alltså om man behöver detta just i detta nu? Svar JA! Här kommer vi spendera våran kommande vecka:

Veckan som varit

Av bilderna att döma så verkar det ju som att jag mest bara bebisgosat i veckan, men det har jag minsann inte. Veckan har bjudit på jobb, bad på gise + lagat världens godaste sojakorvstroganoff (pappa smakade och sa aldrig att det var äckligt vilket är ett BRA betyg) + idolpremiär med johanna, långpromenader, mysfika i Stigtomta med mami, moster och svägerska plus bebisar, hängt med en hemkommen joanna, pussat & kramat johanna & joanna hejdå som farit iväg åt varsina håll och pluggat (<3<3<3), kollat massa blacklist, läst, sprungit, gymmat och ja men typ något sånt i den stilen. Det har iallafall varit en bra och härlig vecka och imorgon far jag & mamma äntligen till turkiet.