onsdag den tjugonionde april

jag har precis laddat ner nya msn, och jag känner mig super teknisk. haha, inte för att det var svårt, men iallafall? skoldagen var som vilken dag som helst, men efter skolan hade vi sånt där möte som jag nämt tidigare. det är ett möte med två killar från stensund som ska försöka hjälpa oss med våra "problem". tex om man har svårt att passa tider ska vi försöka komma på smarta lösningar. ungefär så är det,.

imorgon är det somsagt valborg som nog alla är väl medvetna om, men det är för iallafall mig inge speciellt alls. förstår inte vad som är så speciellt med det, och varför alla är så osmarta och dricker då. jag själv har aldrig druckit på valborg och tänker inte göra det heller. det blir förhoppningsvis roligt ändå! till en början kommer det väl bli sådär, jobba från halv fyra till sju, sedan hem, duscha osv. sedan får vi gäster. efter det blir det att bege sig till sofia där lite folk kommer vara. sen drar vi väl ut eller sådär :) det återstår att se. sen sover sofia här. det blir nog trots allt en rätt så trevlig kväll hoppas jag.

men nu ska jag göra klart min svenska, som förövrigt nästan är klar! :D puuuuussen


<3

joooooooooobba

jag klarade mig hel ur jobbandet. det trodde jag aldrig :) men nu blir det iallafall inget mer städa. på torsdag blir det vanligt jobb igen, vilket är väldigt skönt! dagen idag har varit så jävla störande, haha. har varit sjukt arg och irriterad, men nu ska jag sluta med det. men alltså, killarna går mig på nerverna, klarar inte av det ibland bara! och sen började per jogfors typ gråta för att jag svarade i telefonen. då typ tog han ut mig och pratade. okej, det är inte ens farligt? ajaaaaa. nu ska jag iallafall göra klart min NO redovisning, fast först ska jag ta ett glad juice. fett gott. pussss<3


hey, i love you

det är måndag, och det är den 27 april

nu såhär på min nystart ska jag jobbba. åh, vilken början :D och vetni vad ? sen ska jag plugga till jag slocknar. ska iallafall skriva klart min NO, och försöka jobba lite på svenskan. behövs ju vill jag lova.

sen måste jag bara säga det, att joanna visade mig en snubbe, och nu är jag in love. han är grym :
beatbox