Dagen efter stadsloppet, 30onde juni

Dagen efter vi slirat runt nere på tullen så drog vi till skärgårdsvåfflan. Liksom kan man ens spendera en dagen efter på ett bättre sätt? Nej man kan nog faktiskt inte det. 

(null)
(null)
(null)
(null)

Trosa stadslopp med mina tjejor, 29onde juni

Nu har det ekat tomt här alldeles för länge igen. Det bara blir så när livet går i ett. 

För cirkus en månad sen så hade jag världens härligaste dag & kväll med drömmigaste tjejerna. Den innehöll brunch, bebisgos, massa bubbel, heja på bästa jensa som sprang loppet (så jävla grym hon är va) och hade en riktig tjejkväll. Det är så himla bäst ju. Senare på kvällen drog vi ner på tullen och slirade inpå småtimmarna. Så lyckligt lottad att få ha dessa tjejerna i mitt liv. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag 27nde juni

I onsdags så hade jag första riktiga sommardagen. 

Gick av natten kl 7 på onsdag morgon och efter några timmars sömn så mötte jag upp Jenny för att åka ut till badberget för sol & bad. Det kändes så himla härligt och somrigt för första gången i år typ. Sen rörde vi oss tillbaka mot trosa eftersom det vankades fotbollsmatch och det kunde man ju inte missa. 

Alltså herregud säger jag bara. Jag är vanligtvis inte sådär jätte into fotboll men jävla i min låda vilken match. Vi drog ner och såg matchen i hamnen med massa andra spända fotbollsmänniskor och wow säger jag bara. Så pepp på att se åttondelen nu på tisdag som vi förövrigt kommer se i skara då vi åker dit imorgon!!! Vi nämligen dit och bo i stuga och hänga på skara sommarland, så jävla trevligt ju! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)