Onsdag 27nde juni

I onsdags så hade jag första riktiga sommardagen. 

Gick av natten kl 7 på onsdag morgon och efter några timmars sömn så mötte jag upp Jenny för att åka ut till badberget för sol & bad. Det kändes så himla härligt och somrigt för första gången i år typ. Sen rörde vi oss tillbaka mot trosa eftersom det vankades fotbollsmatch och det kunde man ju inte missa. 

Alltså herregud säger jag bara. Jag är vanligtvis inte sådär jätte into fotboll men jävla i min låda vilken match. Vi drog ner och såg matchen i hamnen med massa andra spända fotbollsmänniskor och wow säger jag bara. Så pepp på att se åttondelen nu på tisdag som vi förövrigt kommer se i skara då vi åker dit imorgon!!! Vi nämligen dit och bo i stuga och hänga på skara sommarland, så jävla trevligt ju! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Midsommar utan blommor i håret

Midsommar har nog aldrig varit så oklart som i år, men kvällen innan bestämde jag mig i alla fall för att dra till trångsund och fira midsommar med jenny och massa andra nya människor. 

Gick av natten på fredag morgon och efter några timmars sömn så åt jag midsommarlurre med pappa innan jag tog tåget till stockholm och sen vidare mot trångsund. Var lite nervös innan då jag knappt kände någon där men herregud vad uppfriskande med massa nytt härligt folk. Vi spelade kubb & beerpong turnering, dansade runt stången och bah hade värsta härliga midsommarn! I slutändan visade det sig vara ett väldigt bra val. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)