1. Om mig

Hinner inte svara på fråga 1 (=1:a december) imorgon, så jag svarar idag.

Jag tror många har väldigt varierande bilder om hue jag är som person, och egentligen kan jag inte sätta fingret på det själv, kanske. Jag är ganska spontan och posetiv till och för det mesta. Jag vill uppleva inprincip allt innan jag dör, och har ett ordspråk som jag ofta använder mig av som lyder " tänk när du ligger där på dödsbädden, och påminns om att du aldrig åkte frittfall " exempelvis. Jag försöker sätta nya gränser och trotsa mina rädslor.

Jag avskyr färgen gul, och egentligen vet jag inte. Den är bara ful, och det har ledit till att jag inte äter på gula tallrikar. Kaviar är inprincip det enda jag verkligen äcklas av vad gäller mat, för annars är jag väldigt öppen för att testa nytt.

Jag har utvecklas väldigt mycket som person, om man jämför när jag var yngre. Jag var en skitunge, som var envis att jag vet inte vad. Lite elak tillochmed. Lärarna avskydde mig, och jag hade flera möten i veckan och fick även gå "art" (där man lär sig att hatera sin ilska, lite överdrivet kanske). Men det där har jag helt lämnat bakom mig.

Annars då ? Mitt liv har förändrats något kolosalt när man hoppat mellan låg/mellan stadiet, till högstadiet, från högstadiet till gymnasiet, vad gäller vänner och mycket annat. Jag har haft väldigt svårt att släppa människor för nära inpå, men det blir bättre. Världens finaste människa har tagit del i mitt liv, och det är jag evigt tacksam för!

Många blir även förvånad över hur jag är när det väl lär känna mig också, har jag fått höra. Jag förstår inte? Jag älskar att vara glad och skratta också ;)

Lite om mig!


Och här har ni mig.
Blev bara något snabbt ihopslängt. Ska dra till min fina.
Puss!

"Julschema"

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

(Snodde från paow, men även fått inspiration av ellinor. Kan ju blir lite spännande, så varför inte :) Jag testar och se. Nu ska jag sova på riktigt. Så jag kör hela december månad. (tummen upp) Pusss & kram.)

Nu ska jag sova

Hur duktig är man om man somnar när man ligger och pussas?
Det gav resultat att bara sova i två timmar.