Tisdag & onsdag

Här är det mer sällsynt att ha helg på den egentligen helgen så min helg är vanligtvis söndag & måndag så på tisdagen var det tillbaka till jöbbet efter helgens bravader. Efter jobbet så mötte vi upp vår favvo kanadensare som vi träffade på kiwi bussen för typ 7 (????) månader sen. Vi gick till harrys som är en biljardbar för ett par glas samt några omgångar biljard och bara pratade ikapp och hade det trevligt. 

Idag onsdag så har det snöat nästan hela dagen vilket jag för omväxlingens skull uppskattade och tyckte om. Det är inte vrålkallt utan mys-snöigt ni vet. Vi hade planerat att vi skulle ge oss upp på coronet peak för night skiing men på grund av snökaoset (uppe på bergen dvs) så var det stängt så istället har jag slappat galet vilket har varit väldigt skönt och välbehövligt.


(Haha enda bilderna från dagen är på mig & abbie på jobbet och en bild på andy i sin nyinförskaffade ascoola overall)

Igår var det måndag och den spenderades på bästa sätt

Oj vilken härlig dag jag hade igår. Spenderade förmiddagen uppe i bergen med jonte & rickard och det var en fantastisk dag med härlig snö och härligt väder. Jonte testade snowboard för första gången NÅGONSIN och var imponerande duktig! Jag tror ingen förstår hur svårt det är innan man själv provat. Hade en fantastisk dag innan jag ramlade ganska tokigt och slog i huvudet ganska rejält (tack och lov att man har hjälm) och ganska kort efter rörde vi oss hemåt. På kvällen så mötte jag moa för en varm choklad på mitt favvofik och vi satt där i timmar och pratade om allt och ingenting. Bra måndag! 

Lördag & söndag

I lördags hade jag en lååååång dag på jobbet. Tog bussen vid 8.15 och var inte hemma förrän 20.30 då vi hade deep clean på jobbet efter stängning! Allt här är så himla extra och bra hela tiden, till exempel som nu när vi hade deep clean som ju vanligtvis är något helt otroligt tråkigt. Här försöker man vända tråkiga saker till något mindre tråkigt så vi drack bubbel & drinkar, dansade och lyssnade på hög och härlig musik samtidigt som vi såklart städade och skrubbade för våra liv. Men är det inte helt härligt hur dom vänder allting på något sätt. Som också för några veckor sedan när vi hade möte på jobbet och vi alla drack bubbel och hade det trevligt. Älskar det. Sen var det i alla fall raka vägen hem för att smida om till partykläder då det var vår housemate beckis födelsedag så många av oss från huset drog ut och hade en grym helg. 


Dagen efter så kollade jag några avsnitt new girl tills att jonte slutat jobbet. Då drog vi ner till stan, kollade i affärer och tog en fika och på kvällen drog vi och åt middag med vår australiensiska kompis nigel. Indiskt åt vi vilken var supergott och så hade man ju dessutom bästa sällskapet! Bra va?