Fredaaaag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Såhär såg min fredag ut. Vaknade vid 3 efter att ha jobbat natt, åt vrålgod sallad, tog en superlång promme med bruno (bara med bruno eftersom selma kaxat med en katt men såklart åkte på däng) och sen åt årets första grillade måltid. Sen drog jag iväg och jobbade natt 2 av 4. 

Tre bilder från i torsdags

(null)
(null)
(null)
Tog en redig sovmorgon till det som till början skulle vara en helt ledig och härlig dag. Härlig blev den ju, men inte ledig. 
Har så länge tjatat om att jag måste ta tag i mitt risbo till hår så i torsdags var det äntligen dags. Bästa emeliy kom och färga och klippte håret så nu är det så fint och härligt. Mitt i allt det någon gång blev jag tillfrågad att hoppa in och jobba en extra natt och varför inte liksom. Tog en långpromenad med hundarna innan jag kröp ner i sängen för att vila lite inför natten. 

Ah juste, åt dessutom drömgod lunch, kolla bara! 

Söndag - måndag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Tänkte lite kort sammanfatta mina senaste dagar bara, som kanske inte varit galet händelserika men ändå! Bästa & härligaste & fantastiska bästis joanna var i trosa en svängiluring så i söndags drog vi ner till stan och lunchade och pratade ikapp massor. Sen har jag jobbat måndag & tisdag natt, gått långs långa härliga promenader, varit barnvakt till finaste yrvädret och gjort hemmagjord hummus.

Imorgon ska jag äntligen äntligen ÄNTLIGEN färga & klippa håret. Men skoja inte vad det var på tiden. Hej hopp.