Nu är det sovdags

Jag saknar din närhet, redan ?

Nu har patrik precis dragit. Vi kollade på lejon kungen, och han matade mig med popcorn ? Haha. Sedan tvingade han mig att plugga på mina spanska glosor, så han stoppade om mig i sängen och tröck boken i mitt ansikte. Några glosor har jag faktiskt fått in, men måste träna himla mycket mer. Usch för spanska. Men nu ska jag slänga mig i sängen och tvinga in de sista glosorna i huvudet.

Puss & godnatt.

Te är bäst

Nu skriver patrik rebane att han kommer hit och gör mig sällskap. Studera var det tydligen vi skulle göra, men det vet man aldrig :-) Denna söndag blir nog ändå inte så kass. Fast jag är en av få som faktiskt uppskattar söndagar. Dom kan verkligen vara guldvärda, och mysiga.

Men nu ska jag springa ner och göra te, och lämna mina 4 andra te glas som står brevid mig. Jag är nog te-narkoman..


Söndag är dagen

Sjukt vad trött jag är. Det är nästan så att jag somnar här i stolen. Don´t ask me why. Mysigt var det att träffa brudarna, och det är alltid lika kul att prata om gårdagens party. Hahaha, kommer på fler och fler saker, och det är faktiskt tillochmed så att jag skrattar åt mig själv. Vilken patetisk människa jag är ibland. Men som jag tidigare nämde, jag är ung och dum. Tänker inte slösa på mitt liv inte. Gårdagen ska utan tvekan skrivas in i dagboken, och jag kommer spy ner mig själv när jag läser det när jag blir äldre. Men hahaha, det skiter jag i. Ska bara se till så att patrik inte hittar den, denna gång. För då tar jag livet av mig...