Bildbomb 3 från USA

Hike till Hollywood skylten (eller iallafall så vi såg den med våra egna ögon på långt håll men ändå), hängde runt i Hollywood, åkte till venice (som är typ coolaste platsen någonsin), åkte till Malibu och picknickade och massa massa mer! Det är så svårt och känns så lame att berätta allt i efterhand speciellt när det finns tusenmiljonermiljarder saker att skriva om. Det var fantastiskt och DOM är fantastiska! En otroligt härlig och minnesresa trots lite downs men tusen fler ups. Så, där har ni en LITEN sammanfattning av våran USA resa.

Bildbomb 2 från USA

Känns som att det var en evighet sen (trots att det bara gått en månad) så dagarna flyter in i varandra. En dag befann vi oss på partybrunch och fortsatte vidare till någon gaybar vilket jag upptäckte när män la pengar i de manliga strippornas kalsonger (om man nu ens kan kalla det kalsonger) vilket var väldigt härligt. En dag hade joanna fixat som försenad födelsedagspresent till mig (<3<3<3) att vi skulle på jimmy kimmel show i Hollywood (vi fick magiska platser längst fram!!) och därefter såg vi demi lovato och någon annan snubbe uppträda. Väldigt coolt. En annan dag hade joanna fixat biljetter till James cordens late late show (okej lite starstrucked att man nuddat honom ändå. shit vem är man ens?) och på kvällen drog vi på poolparty.

Bildbomb 1 från USA

Jamen cirka sådär en månad senare. Hur kass får man vara kan man ju undra. Nåväl. Kommer sammanfatta mig kort och låta bilderna framförallt få tala för sig själva. Utgång, poolparty, beer pong, hemmafest, mysmiddag på finrestaurang och taco-kväll sammanfattar typ de första dagarna.