Torsdag

Har jobbat 8-14 idag och det har gått så himla himla bra och förmiddagen har verkligen rusat iväg. Både igår och idag har jag jobbat på den avdelningen som jag vanligtvis inte brukar jobba på så det har varit så himla roligt att jobba med nya arbetskamrater, lära sig nya rutiner, lära känna nya boenden osv. Sitter numer på bussen som tar mig till nyköping där jag även spenderar natten. Tipptoppen.

.Gamla cambilder

När man rotar så kan man hitta bra fagra grejer. Tänker mest att om någon människa skulle sno min dator, undra hur sjuk denne måste tro att jag är om den utgår från mina cambilder. Nåväl. Förblir utan pojkvän ett tag till efter dessa bilder. Puss och godnatt. 

2012-01-30

Vilken härlig dag jag har haft trots jobb 13-21. Vaknade skapligt, fick morgonsällis av min älskade vovve, åt god grötfrukost, snyggade till i mitt rum, läste, drog till jobbet och avverkade ett 13-21 pass, knatade hemåt, packade, la mig i sängen, läste de sista sidorna i boken och nu ligger jag bara här. Läste de ca 50 sista sidorna idag så nu ska det bli skönt att börja på en ny ÄNTLIGEN. Jajamen, det var värt att använda sig av versaler. Och vet ni vad, imorgon kommer bli en bra dag. 
 
Bjussar på en gammal en.