sex/kärlek/realation

Vi hade ju hälsovecka förra veckan, och då fick vi massa småhäften. Kollade igenom lite nu:

Vad är analsex?

Analsex är all sorts sexuell stimulering i eller runt anus. Analsex kan vara olika saker : att man smeker, slickar eller pillar i eller runt ändtarmsöppningen på sig själv eller på en partner. Det kan också vara penetrerande analsex som kan ske med penis, dildo eller annat föremål. När man säger analsamlag menar man oftast penis i anus.

Analsex och analsamlag har alltså inte samma betydelse. Eftersom ändtarmsöppningen är känslig för beröring är det många män och kvinnor som tycker att det är skönt att bli sexuellt stimulerade i och runt anus. Både män och kvinnor kan utföra och ta emot analsex inklusive analsamlag. I samband men onani kan både män och kvinnor tycka om att penetrera sig själva i anus med fingrar eller andra föremål!


ååh, väldigt mysigt. jag vet precis vad jag ska göra ikväll!

(och ni har helt rätt. jag är riktigt uttråkad. väntar bara på att paradise ska börja så man får sova någon gång!)

Viktor & jag är coola

Haha, juste. Pinsamt värre var det idag på gympan. Vi dansade vals och foxdrott och grejer. På foxdrotten dansade jag med viktor, sen stänger våran lärare av musiken och drar in oss till mitten och säger " kolla på dom här. dom har taktkänslan och följer mjukt med rörelserna och blablabla". och då fick vi stå för klassen och dansa. Såklart gick det as dåligt och jag stod bara och skrattade. Men ja, viktor och king vaaaaa!

coolvirre & jag (h)

Jag är klantig. Ja, det är precis vad jag är

Är otroligt trött, och känner mig helt trött och sliten. Måndagar är långa dagar, och innehåller en hel del jobbiga lektioner. Typ spanska som tar död på mig, och på tal om spanska så hade vi muntliga prov i det idag. Det gick åt helvete rent ut sagt. Fyfan vad dåligt det gick, riktigt pinsamt! Aja, han hatar mig ändå så, och imorgon har vi skriftliga i det. Lucky girl!
Sen hade vi jympa också, och vi hade juldanser som vi hade på tomta :( Kändes som värsta klumpen i magen typ. Usch vad jag saknar det. Helt helt galet.
Aja, sista lektionen var det musik, och klumpig som jag är så klämmer jag fingret mellan två dörrkanter. Länge sedan jag kände en sådan smärta, och det var fan på vippen att jag började grråta :( men det gjorde jag ju inte!
Men nu ska jag plugga spanska, svenska och kanske lite samhäll om jag orkar. DÖDENS VECKA.....