dagen är kommen, och dagen är totaländrad

okej, jag hade verkligen längtat till i dag, i sisådär en vecka. och allt fixande och allt är bara i onödan. inget party. känns så jäkla trist. men vi hittar på något annat får vi hoppas på. mina vänner är det bästa, och det löser sig säkert på ett eller annat sätt.

min morgon började iallafall med tidig uppgång, redan vid 10. på en lördag är det tidigt, det måste varenda en hålla med om. iallafall, pappa skjutsade med vid 5 i elva, efter jag fixat och haft mig. match var det som stod på schemat. tjejerna förlorade oturligt nog med 4-5 /: tråkigt värre. men killarna vann tydligen sin men 9-6, som jag bara hann se halva på, för att jag, martina och angelica gick hem till angelica, (senare kom även martinaJ) och gjorde världens äckligaste våfflor. eller dom vart helt okej, men vi gjorde lite fel och sådant. sen åkte jag hem med pappa, och nu sitter jag här, har precis ätit världens godaste bulle. okej, här överdriver vi, skitsamma.

jag älskar dig, carolina.
FÖRLÅT

så himla osäker

jag har börjat tvivla rejält om jag verkligen valt rätt gymnasie? det känns inte som det. inte i dags läget iallafall. nej usch, det känns rent ut sagt förjävligt. har börjat fundera på igelsta också? ska tydligen vara superbra. får se hur det slutar.

idag blev det ändrade planer vill jag lova. tanken var att vi skulle kolla på bio, jag och maria. men så blev det icke. istället drog vi ihop ett stort tjejgäng och drog till stockholm och kikade runt i massa affärer. tokigt det heller vill jag lova. på tåget upp såg jag världens sötnos. jag är kär, ohvisst. inte hittade iallafall två sjalar och en tröja/tunkia. jag älskar sjalar, jag lyckas alltid köpa en eller två? iallafall, sen tog jag, maria, beccis och angelica pendeln och bussen hem, och maria följde med en snabbis hem till mig och vi tog det mest bara lungt.

imorgon blir det att först kolla på brudarna som har innebandy match, och efter det har p93 match. sedan hem, äta och fixa mig, middag hos martinaJ med massa fina tjejor, och sedan parteyyyy :D det blir nice vill jag säga er. ha en riktigt fin helg allihopa. pussohej <3

fisk är grejen allihopa

gick i skolan som vanligt, efter var det bara är skynda sig hem, byta om till fiskkläder, och sedan sällskapa christian i fiskvagnen. trevligt som alltid! det gick faktis väldigt bra, över förväntan. visst, jag kunde lite sen i somras, men det är inte alls samma sak. och efter det skjutsade han mig till mammas jobb, och nu har jag sökt! känns bra ska ni veta!

1. Gripen-natur
2. Tessin-samhäll ekonomi
3. Enskilda-natur

fråga mig inte varför jag valde enskilda, för det vet jag inte ens själv. det var mest bara för att jag inte hittade natur samhäll på gripen, så. nu kan jag andas ut lite.
imorgon blir det bio- i taket lyser stjärnorna. premiär dessutom, och med en helt underbara flicka, maria. henne gillar vi mycket, och mer än så. <3

men nu ska jag inte sitta här och babbla om ingenting. pusshej. <3