Deligering

Det här med att jag verkligen drar ut på saker och ting och inte tar tag i dom. Har hittat så jävla mycket livsglädje och energi och har verkligen börjat ta tag i saker och ting. Så nu ligger jag i vrena och försöker nöta in lite inför deligeringsprovet imorgon (känns sjukt ovant att läsa på information). Är väl på tiden. Sen så har jag även bokat in mina ptpass nu vilket också verkligen var på tiden. Glad tjej osv.

Gårdagen

Hade en så himla fin gårdag. Fixade håret, blev upphämtad av klara och drog ner på hellmans och lunchade. Helt sjukt att vi alltid har så himla mycket att catcha upp i varandras liv. Så himla bra hon är! Sen mötte jag upp fina killen och drog hem till trosa. Körde ett barpump pass drog till trossen, skrattade ihjäl mig och sen låg vi mest och gosa.

On my way to nyköping

Är ledig idag vilket är så himla himla skönt och för att inte glömma att nämna så är jag även ledig imorgon också. Dock vankas det jobb från torsdag-söndag och både fredagen och lördagen bjuder på ganska saftiga pass. Iallafall tänkte jag ta vara på denna dagen och göra något nödvändigt utav den. Vid elva har jag tid hos frissan för att klippa och slinga håret, sen luncha med bästa klara, möta upp favvokillen och så spenderar vi kvällen i trosa då jag även har ett barpump pass på schemat.