Lördag & hot water beach

Tidigt på lördagen satte vi kurs mot hot water beach. Till varje destination vi ska till så gör vi olika stopp. Det kan vara alltifrån något vandring till något vattenfall eller liknande. Denna gången gick vi till ett helt fantastiskt vackert ställe - cathedral cove. Alla färger här är så mycket klarare & starkare. Gräset är grönare och vattnet blåare. Nya zeeland överrumplar en om och om igen.

Torsdag & fredag

På torsdagen var det tre trötta krigare som tog sig upp och ner till stranden för sol & bad. Det är ju väldigt tydligt att man inte är van vid solen då vi bränner oss på noll och inga sekunder så fort vi visar oss ute. Åt en burgare & drack en inhemsk asagod öl. Vi tog det mest lugnt och hade det gött sista kvällen i paihia.

På fredagen åkte vi från paihia tillbaka till auckland. Vi strosade runt, hängde lite med norska killen från paihia, åt sushi (vi alla tre har fått någon dille på sushi) och myste på hostelet med massa te. Vi skulle nämligen ta bussen tokroligt kommande dag så det vart tidigt i säng.

Fortsättningen på onsdagen - cape reinga

Här ekar det förfärligt tomt. Internetet på de föregående ställena har varit förfärligt så det har helt enkelt inte gått. Nåväl.

Vid 7.15 så satte vi oss på bussen som skulle ta oss uppåt i landet. Dagen bjöd på strålande väder och väääärldens härligaste och roligaste busschaufför - willy. Vi skulle dagen till ära ta oss upp till cape reinga som är den nordligaste platsen. Så otroligt jäkla vackert. Vi åkte på 90 miles beach, åkte på sanddynorna, lyssnade till willys galna historier (han pratade och underhöll oss konstant i typ 12 timmar), såg vilda hästar, stannade vid en strand och lekte lekar, lärde oss en maurilåt som vi sjöng på en restaurang osv. Det var en fullspäckad och händelserik härlig dag som sedan avslutades med party.