First day in Bangkok

Å herregud! Vet inte med vilka andra ord jag kan beskriva gårdagen med. Igår morse kl 5.30 så begav vi oss mot bussen som skulle ta oss från Phnom penh till Bangkok och enligt uppgifter skulle den ta 12 timmar, dvs att vi skulle vara framme vid kl 18. Jo tjena. Väl när vi kommit över gränsen och fått gå igenom passkontroll och suttit och väntat på bussen i över en timma så är bussen full så vi kommer inte med. Mm just vad man vill. Dom ber oss att vänta men ger oss noll information och när vi frågar så ber dom oss att vara lugna trots att vi var hur lugna som helst, vi ville liksom bara veta vad som skulle hända? 

Aja, efter ytterligare en timma så tog vi en tuktuk som tog oss till en buss som tog oss till en annan buss som till slut skulle ta oss till Bangkok. Kl 00.30 var vi framme. Haha ja, vad ska man säga egentligen. 

Idag har vi i alla fall haft en härligare dag. Vi har traskat runt på bangkoks gator, kollat i affärer, jonte tog massage och jag gjorde manikyr och pedikyr. Riktig lyx. På kvällen så tog vi tunnelbanan till sky bar som vi läst om är den högsta punkten i bangkok som ger en fantastisk utsikt. Men när vi ska in så visar det sig att man inte får ha flipsflops eller shorts så det fick man hyra utanför så Jonte fick sätta på sig finpjuks och allt. Väl det uppe fick vi en lagom chock när vi kikade in drinkmenyn och allt kostar en förmögenhet! En flaska vin/bubbel för 3000-4000kr??? Haha vi tog der billigaste glaset rödvin som ändå gick på 300kr. Nåväl, himla vackert var det minst sagt! 

Imorgon spenderar vi en sista dag i Bangkok innan vi tar flyget till Phuket på kvällen. Längtar massor!! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
k

Kommentera här: